Ferrari розірвало навпіл: в Італії загинула молода українська модель (ФОТО)

Тіла ідентифікують завдяки ДНК

У Великодню неділю, о 13:00, діджей Хисні Кестай, він же «Dj Style Q» , 40 років, мешканець Вільньова, та його пасажирка потрапили в смертельну ДТП — авто розірвало навпіл. Підтвердження аналізу ДНК досі відсутнє, однак другою жертвою жахливої ​​ ДТП вважають українську модель.

Попередньо водій Ferrari Gtc4, що рухався на швидкості близько 200 км/год, не впорався з керуванням, авто врізалося в огорожу. Про це повідомляє La Repubblica.

ДТП сталася на автомагістралі, що сполучає Івреа з Сантіа в П’ємонті.

Поруч з діджеєм була 21-річна українська модель Анна Краєвська з Одеси . Ідентифікувати тіло слідчим допомогла заява про зникнення , яку подали до поліції Швейцарії друзі дівчини. Спочатку її особу не публікували, однак згодом у ЗМІ оприлюднили ім'я та фото дівчини. 

Анна Краєвська

З соцмереж моделі відомо, що дівчина проживала в Швейцарії, Італії.

Швейцарські агенти надіслали ім’я італійській поліції, якій за 48 годин вдалося надати ім’я та прізвище двом тілам, розірваним від удЗгідно з попередніми даними, за кілька годин до аварії «Dj Style Q» виступав в швейцарському клубі. Одружений і батько двох дітей 11 і 14 років, які живуть у Косово з матір'ю, Кестай загинув разом із моделлю, яка народилася в Одесі, але мешкала у Швейцарії, і була пасажиркою авто

Автомобіль, їхав у бік кордону зі Швейцарією. Прокуратура Верчеллі наказала ідентифікувати обгорілі тіла за допомогою ДНК- тесту . Крім правоохоронців, на місце також прибули 118 лікарів і пожежники.

Ferrari, який без участі інших автомобілістів на швидкості втратив зчеплення з асфальтом, від удару розламався навпіл, і одне з передніх коліс відскочило на траву за десятки метрів.

Читайте також: З'явилося відео з місця смертельної лобової ДТП на Львівщині (ВІДЕО 18+, ФОТО)

Практично зникла передня частина автомобіля. Під час аварії він зім’явся і був огорнутий вогнем, що охопив металеві листи. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена