Фігурант бази «Миротворець» відповідає за укриття в Києві

Інформацію, що Янієв працює у столичному ЖЕД, оприлюднили активісти Солом’янського району

В Солом’янському районі Києва за укриття житлово-експлуатаційної дільниці (ЖЕД-901) відповідальним є Денис Янієв, який занесений до бази «Миротворця» як поплічник терористів та російських окупантів.

Відповідна інформація є у відкритому доступі на сайті «Миротворця», повідомляє «УНІАН».

Там повідомляється, що Янієв - родом з Торезу Донецької області. 

«Організатор антиукраїнських мітингів та т.зв. »російської весни« у м. Торез навесні 2014 року. Після - втік із окупованих територій до Києва», - йдеться в оприлюднених даних про вказану особу.

myrotvorets.center

Інформацію, що Янієв працює у столичному ЖЕД, оприлюднили активісти Солом’янського району у Facebook, підтверджуючи відповідними матеріалами та відео.

«Головний інженер ЖЕД 901 з »ДНР«. Памʼятаєте відео з хамовитим головним інженером ЖЕД 901? Знайомтесь, це Янієв Денис Іванович. Є на »Миротворці«. В 2014-му в »ДНР« за нього дуже хвилювались, бо він був один з організаторів референдуму. Потім втік до Києва. В 2021 році був засуджений за ст. 110, ч.1 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). Тому не дуже дивно, чому він не переживає за укриття», - зазначають активісти.

Судячи з коментарів до посту, мешканці досить негативно відгукуються про Янієва, але це ніяк не впливало до цього часу на керівництво ЖЕД у питанні подальшого перебування на посаді вказаної особи.

Читайте також: у Києві для укриттів замовили 300 штук барабанів за мільйон гривень, для «заспокоєння психіки».

З метою отримання коментарів з приводу цієї ситуації журналісти звернулась з запитом до Київської міської держадміністрації та Солом’янської райдержадміністрації, яка безпосередньо призначає керівника районної Керуючої компанії, у підпорядкуванні якої є ЖЕД.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також