«Формула миру в мистецтві дітей»: у Львові відкриється благодійна виставка

Учасників просять зареєструватися до 30 квітня

У Львові з 01 по 30 червня включно 2024 року у Львівському палаці мистецтв відкриється благодійна виставка з понад 1500 творами мистецтва. Про це повідомляє Варта 1 з посиланням на організаторів заходу

Ця подія стане початком міжнародного марафону мандрівних виставок «Формула миру в мистецтві дітей», організованого Міжнародним Арт Форумом «Незламний Золотий мольберт», спільно з Департаментом з питань культури та національностей ЛОВА.

Експозиція виставок формується з творів мистецтва дітей і художників (до і під час війни) – учасників з 29 країн світу. Після України мистецькі заходи планують провести в Ізраїлі, Німеччині, Польщі, Швейцарії та інших країнах світу.

Серед учасників марафону є діти-сироти військових і діти з тимчасово окупованих і прифронтових територій, які запрошуються до Львова, щоб разом з іншими дітьми війни в Україні пройти арт-терапію на майстерках з видатними художниками про Мир і Життя.

«Наша місія – показати засобами мистецтва, прагнення дітей до миру та продемонструвати у музеях і галереях світу унікальний феномен дитячого генія, щоб якомога більше людей підтримували Україну у її боротьбі за європейський вибір і мир в усьому світі», – розповідає про митецькі заходи

Фото надане організаторами

Ольга Михайлюк, авторка Проєкту «Формула миру в мистецтві дітей».

«Міжнародний Арт Форум «Незламний Золотий мольберт» запрошує партнерів для спільного фінансування та проведення міжнародного марафону мандрівних виставок «Формула миру в мистецтві дітей», – звертається Ольга Михайлюк.

Для участі необхідно заповнити форму за посиланням

Реєстрація участі у виставці у Львові триває до 30 квітня. Для участі у виставках закордоном, реєстрація діє постійно протягом 2024 р.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена