Фронт – про сміливість, тил – про відповідальність

Львівський ОТЦК та СП створили відео, щоб показати, як військовослужбовці ТЦК реагують на негативні коментарі у соцмережах. І закликали до відповідальної й гідної поведінки в інформаційному просторі. Про це інформує Служба зв’язків з громадськістю Львівського ОТЦК та СП.

На відео – старший солдат Віктор ВСЯКИЙ. Він на війні з 2021 року. Повномасштабне вторгнення зустрів у складі 24-ї окремої механізованої бригади. Воював на Луганщині. Отримав поранення. Після тривалого лікування й кількох операцій за станом здоров’я переведений на службу в ТЦК та СП. Т

акі військовослужбовці, як Віктор, служать сьогодні в ТЦК діловодами, у ротах охорони, їздять в групах оповіщення. Вони також читають негативні коментарі в соціальних мережах, в яких їх ображають і звинувачують. Віддавши своє здоров’я на війні з російськими окупантами, замість подяки вони чують погрози й зневагу.

Не піддавайтеся на ворожі провокації, не підтримуйте агресію анонімів у соціальних медіа, подумайте перед тим, як написати емоційний коментар.

Пам’ятайте, що дискредитація військовослужбовців ТЦК – є частиною кремлівської інформаційної кампанії проти ЗСУ. Дякуємо за технічну підтримку ГО «ЗАХІДНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ». 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також