Футболіст з Житомира потрапив в скандал через обійми (ФОТО, ВІДЕО)

Нарвався на критику свого вчинку

Руслан Маліновський, фото з відкритих джерел

Український футболіст французького Марселя Руслан Маліновський обмінявся люб'язностями з росіянином Алєксандром Головіним із Монако після очної зустрічі у 20-му турі чемпіонату Франції, пише Сhampion.

Мережею поширився скріншот, на якому видно, як Маліновський (хоч його обличчя непомітне, але із зачіски та одягу зрозуміло, що це він) перебуває в обіймах представника росії.

Фото було зроблене після вчорашнього матчу 20-го туру чемпіонату Франції «Марсель» — «Монако» (1:1), на якому українець обнявся з російським легіонером команди суперника Олександром Головіним.

Невдовзі Малиновський вибачився:

«Я хочу вибачитися перед українцями за відповідь на жест гравця Монако. Я розумію, що краще б його обійшов стороною, але так сталося, що він підійшов до мене і привітався. Після гри всі гравці тиснуть один одному руку, і я чисто машинально це зробив».

Додамо, що в публічному полі не було помічено якихось висловлювань Головіна проти злочинної війни, яку розв'язали його співвітчизники в Україні.

Для довідки: Руслан Володимирович Маліновський народився 4 травня 1993 1993 року у Житомирі в родині музикантів. Талановитий український футболіст, атакувальний півзахисник італійського клубу «Аталанта» та збірної України, який на правах оренди виступає за «Марсель».

Раніше батько відомого тенісиста потрапив у гучний скандал

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена