Футболіста УПЛ не випустили з України і він не зміг потрапити до своєї національної збірної

Змінив футбольне громадянство

Захисник «Олександрії» Владислав Бабогло не зміг виїхати з України на березневі матчі кваліфікації Євро-2024 у складі збірної Молдови. Про це повідомила пресслужба українського клубу.

Владислав Бабогло перебуває у клубній структурі «Олександрії» з 2017 року. Через рік після цього захисника вперше викликали до молодіжної збірної України, у якій провів  сім матчів.

У 2023 році Бабогло вирішив змінити футбольне громадянство та отримав виклик до збірної Молдови. Владислав потрапив до заявки команди на поєдинки проти Фарерських островів та Чехії у відборі на Євро-2024. Захисник «Олександрії» уже пропустив стартовий матч кваліфікації, у якому Молдова зіграла внічию з Фарерськими островами, та не допоможе збірній у наступній грі.

В «Олександрії» повідомили, що Бабогло не зміг перетнути кордон України через «юридичні моменти». Через це він вже пропустив стартовий матч відбору проти Фарерських островів і не зіграє також проти Чехії.

«Владислав Бабогло не зможе зіграти в складі національної збірної Молдови у відбіркових матчах чемпіонату Європи-2024 проти Фарерських островів і Чехії. На жаль, через певні юридичні моменти наш гравець не зміг виїхати з України на час проведення поєдинків», - йдеться у заяві клубу.

Читайте також: молодий буковинець обрав для себе трагічну смерть, щоб уникнути мобілізації 

Сам футболіст відреагував на цю ситуацію через сторис в Instagram. Бабогло зазначив, що шкодує через те, що не зміг зіграти за збірну Молдови.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт