Футболісти варшавської «Лєґії» програли київському «Динамо» із рахунком 1:3

Зібрані кошти за квитки підуть на гуманітарні потреби для українців

Фото: Тарас Андрухович/ФБ

Увечері, 12 квітня, футболісти варшавської «Лєґії» програли київському «Динамо» із рахунком 1:3 у першому товариському матчі у межах європейського благодійного туру «Матч за мир!» на підтримку мешканців України, котрі постраждали від рашистської агресії та війни, повідомляє Українська служба «Польського радіо».

Всі зібрані від продажу квитків грошей, а також пожертвування, які надходили під час телетрансляції, будуть призначені на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли із-за повномасштабного вторгнення рф в Україні.

Гравці обох команд вийшли на поле в українських прапорах. Прозвучали державні гімни, а присутні вшанували хвилиною мовчання жертв рашистсько-нацистського вторгнення в Україну. Зустрічі передував концерт українських зірок. Після матчу гравці «Динамо» обійшли поле стадіону, дякуючи оплесками глядачам під супровід відомої пісні Джона Леннона «Imagine». Деякі із футболістів не могли стримати сліз. Зустріч з «Лєґією» відкрила серію благодійних матчів «Динамо» з найкращими клубами Європи, які триватимуть до червня. Наступна зустріч «динамівців» — із турецьким «Галатасараєм» 14 квітня.

Фото: Тарас Андрухович/"Facebook"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також