Футбольний клуб розірве контракти з футболістами, які не повернулися в Україну

В Україну повернулося лише троє футболістів

Представник Першої ліги «Агробізнес» вирішив розірвати контракти майже з усіма футболістами через причину, пов’язану з повномасштабним вторгненням Росії в Україну. Про це пише «Суспільне».

ФК «Агробізнес» під час початку вторгнення був закордоном.

28 лютого гравці та тренери «Агробізнеса» прибули з Туреччини у Будапешт, звідки мали повернутися в Україну.

17 березня на сайті клубу з’явилося звернення засновника клубу Олега Собуцького, у якому він повідомив про майбутній процес розривання контрактів з футболістами.

Причина — позиція футболістів, які вирішили не повертатися в Україну. 

«Яким було моє здивування, коли додому повернувся весь тренерський штаб на чолі з Олександром Чижевським, адміністративний персонал та три футболісти. Всі інші вирішили перечекати за кордоном, в безпеці та подалі від війни. Троє тих, хто усе ж повернувся до України — Ігор Курило, Данило Карась та Артем Матус. Також у Волочиську знаходяться ще два гравці «Агробізнеса», Віталій Груша та Євген Ємаєв, які не вирушили на збір через ушкодження.

«Вони вже зараз можуть шукати собі нові команди. Це позиція клубу, який був заснований у 2016 році та завжди наголошував на єдності України, підтримці армії. У нас війна, гинуть люди, а гравці команди. — Хіба це нормально?» — сказав Собуцький.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також