Ґрати на вікнах ледь не згубили родину: на Київщині загорівся житловий будинок

Багатодітна сім'я не могла вибратися з палаючого дому

ФОТО: ГУ ДСНС у Київській області

На Київщині вогнеборцями дивом врятовано п’ятьох дітей і двох дорослих, оскільки через ґрати на вікнах мало не згоріла у пожежі ціла сім'я. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області.

"2 лютого о 03:50 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про пожежу у селі Червона Слобода, що у Макарівській територіальній громаді.

На місце події виїхали рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Макарів та 50-го Державного пожежно-рятувального поста села Бишів, - йдеться у повідом ленні.

Фото: Головне управління ДСНС України у Київській області

Сусіди, які помітили пожежу і викликали рятувальників, не знали, чи хтось є вдома, бо багатодітна родина виїжджала на захід країни. Але біля будинку рятувальники помітили візочки та велосипеди, тож було очевидно, що сім’я повернулася. 

Проте потрапити до будинку було неможливо, бо на вікнах були ґрати. Родина прокинулась і намагалась вибратись на вулицю, але вогонь вже охопив двері.

Читайте також: у Львові на одному зі шляхопроводів міста поліція ліквідувала пожежу (ВІДЕО)

Рятувальники зрізали решітки і через вікно дістали всю родину – двох дорослих та п’ятьох дітей, найстаршому з яких було 12 років, а найменшому – не виповнилося й року.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк