Гатив з рушниці, обороняючись від працівників "Закарпаттяобленерго" (фото)

Хустські поліцейські затримали мешканця с. Сокирниці, який стріляв з рушниці в людей. Відділ комунікації поліції Закарпатської області каже, що поліцейські 15 годин вели перемовини з чоловіком, який цілив з незареєстрованої рушниці у працівників ПАТ «Закарпаттяобленерго», зачинившись у власному будинку. Постраждалих, внаслідок інциденту, нема. Жителя Сокирниці, згодом, затримали в порядку ст. 208 КПК України. За фактом розпочато слідство.

Вчора, 11 вересня, о 13:04 год.,  на службу «102» надійшло повідомлення від  мешканця с. Сокирниця Хустського району про те, що його односелець, який проживає на вулиці Зеленій, стріляє з рушниці у працівників, які намагалися відключити від його будинку лінії електромережі за несплату.

Господар, побачивши представників енергопостачальної компанії перед власним подвір’ям, вибіг на другий поверх свого будинку і з рушниці почав стріляти. Таким чином, власник будинку примусив під’єднати лінію електромережі.

На місце події одразу ж прибула група поліцейських, разом із керівництвом поліції області. Із непокірним, який зачинився з рушницею в руках у власному будинку і не хотів виходити, полісмени вели переговори протягом 15 годин.

Близько 4-ої години ранку чоловік втратив пильність і його затримали поліцейські в порядку ст. 208 КПК України. Як встановили правоохоронці, гладкоцівкова рушниця «ИЖ-18Е», з якої здійснювалися постріли, незареєстрована.

Усі обставини хуліганських дій з’ясовують слідчі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).



 

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі