Генерал заявив, що росія може повторно піти на Київ

Дмитро Марченко

Генерал-майор Дмитро Марченко вважає, що росіяни можуть повторити наступ на Київ у 2024 році. Про це Марченко сказав у інтерв'ю ТСН.

Неодноразово українці чули від військових, що цього не буде, росіяни не наважаться знову піти на столицю України, у них немає достатньо ресурсів, це малоймовірно тощо.

Але розмови щодо захоплення такого ласого шматочка України для агресора періодично з’являються і в Росії, і в Україні, і в наших союзників.

“Я припускаю все. Для цього у них є і сили, і засоби, і кількість. При цьому для них втратити 30–40 тис. людей – не проблема. Це для нас велика проблема. А для них це не проблема. Тому вони ж не рахують людей. Їм треба якась перемога, хоча б маленька. Вони зупинилися, вони втратили багато території. І я скажу, що зараз не потрібно розслаблятися, тому що вони відійшли не просто так назад. Просто так ніхто не відходить під час війни. Вони відійшли для того, щоб переоцінити обстановку, зробити якісь висновки, перегрупувати війська – і знову піти. Тому ми маємо зробити все, щоб до цього підготуватися” - сказав Марченко.

Дмитро Марченко також додав, що від півдня України російські терористи також не відмовилися і хочуть відрізати нас від Чорного моря.
 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також