Генштаб назвав місто, на яке окупанти готують новий наступ

Зокрема, загарбники не полишають спроб оточити Бахмут

ФОТО: ілюстративне

Російські окупанти продовжують штурмувати Бахмут та готуються до відновлення наступу на Вугледар. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 16 березня.

"На Бахмутському напрямку ворог продовжує штурмувати місто Бахмут. Наші захисники відбили атаки противника в районах Оріхово-Василівки, Бахмута, Іванівського та Григорівки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворожих обстрілів зазнали ряд населених пунктів Донецької області, зокрема, Бахмут, Майорськ, Залізне та Нью-Йорк.

 В Генштабі повідомили, що на Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках противник здійснив безуспішні наступальні дії в районах Кам’янки, Авдіївки, Невельського та Мар’їнки. Також ворог продовжує підготовку до відновлення наступу на Вугледар, обстріляв, зокрема, Авдіївку, Водяне, Невельське, Мар’їнку, та Вугледар на Донеччині.

В повідомленні сказано, що на Куп’янському та Лиманському напрямках противник вів безуспішні наступальні дії у районах населених пунктів Гряниківка, Кремінна, Кузьмине, Верхньокам’янське та Спірне. «Обстріляв з артилерії райони населених пунктів Дворічна, Гряниківка і Крохмальне Харківської області, а також Невське і Білогорівка - Луганської», - зазначають в Генштабі.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється. Також ворог обстрілює райони населених пунктів, що неподалік лінії зіткнення, зокрема, Малинівка, Гуляйполе, Мала Токмачка, Малі Щербаки, Кам’янське та Запоріжжя, а також Золота Балка, Берислав, Веселе, Іванівка, Інгулець, Антонівка, Зеленівка, Зимівник та Дніпровське Херсонської області та місто Херсон.

Читайте також: військова медсестра з подружкою «зливали» росії дані про ЗСУ біля Бахмута (ФОТО).

Також російські окупанти обстріляли ряд населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської областей.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк