«Голий» виступ в Карпатах скандального гурту вчергове обурив Мережу: відреагувала міністерка (ВІДЕО 18+)

Збирали на ЗСУ

У Мережі з'явлося відео з концерту відомого українського гурту «Хамерман знищує віруси». Про це написав журналіст Віталій Глагола.

За даними журналіста, подія відбулася у готелі «Різдво» на курорті гірськолижному курорті Драгобрат. Музиканти, відомі своїми епатажними виступами вчергове підірвали мережу. Голий виступ обурив користувачів.

«І до вокалістів, що співають у майже голому вигляді, і до пісень з досить дивним змістом  - дуже багато запитань. Але найбільше запитань до власників закладу», - написав Глагола.

Деякі користувачі вважають недоречними такі «голі» виступи під час війни. Інші ж зауважують, що це фірмовий стиль гурту, тож нічого дивного у цьому немає. 

Учасники гурту вийшли на сцену зі шкарпетками на статевих органах.

Відео з голою вечіркою на Закарпатті прокоментувала і міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій

 

Ірина Верещук звернулася до керівників закладів та місцевих влад, щоб  визначити межі для розваг на час війни.

«Ці речі треба вже якось припиняти.  Розумію, що заклади мають якось працювати, а людям треба десь відпочивати. Але певні речі під час війни робити не можна. Просто не можна і все», - написала посадовиця.

Гурт «Хамерман знищує віруси» заснований ще 1996 року у місті Суми. Учасники гурту кожен виступ збирають великі донати для Збройних сил України. 

Читайте також: порноакторка у ню-фотосесії прикрила геніталії шевронами з символікою України (ФОТО)

Концерти в них проходять щотижня. Відсутність одягу – фірмові костюми епатажного гурту.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена