Голова Миколаївської ОДА похвалився трофейним «Тигром»

Окупанти вже бояться цивільних

Фото:інформативне

В окупантів українські захисники забрали багато техніки.

Російські війська, яких Путін відправив воювати проти України, несуть величезні втрати, мають дефіцит палива. А завдяки потужній відсічі ЗСУ, окупанти тепер бояться і поважають не лише українську армію, але й цивільних українців та тероборону. 

Про це розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім 6 березня, за повідомленням «ТСН».

«Сьогодні тихий день і мені це не дуже подобається. Відчуваю, що орки почали поводитися агресивніше. Почали вони поважати не тільки армію, а й простих людей, тероборону.  «Тигри» тепер супроводжують колони і спереду та ззаду, стріляють одразу, не підпускають. Бояться, загалом. Величезний дефіцит у них щодо палива. Ми двічі добре спустошили їхні запаси», — заявив він.

За його словами, з боку Херсона сьогодні українські бійці спробували зайти за спину росіянам. Утім, на жаль, окупанти збили 2 українських літаки у районі села Піски, Миколаївської області.

«Була спроба входу через Кульбакіно. Але було схоже, що це просто відволікають нас, переміщуються. Рухаються у напрямку Вознесенська та Южноукраїнська. Але ми бачимо, ми за вами стежимо!», — сказав він.

Натомість, Кім похвалився черговими результатами ЗСУ: «Сьогодні знову взяли багато техніки. Зараз їхатиме містом. Не стріляйте ніхто, можете глянути, скільки ми взяли всього». 

За його словами, наразі, тактика проста — виснажувати їхні сили. 

«Вони на чужій землі, в них немає пального, мотивації, підтримки. А у нас все це є. І ми будемо стояти тут довго. Спокійно рухаємось у бік перемоги», — зауважив голова ОДА.

Віталій Кім наприкінець сказав, що радий за Херсон, Каховку та інші міста та селища, за те, що люди вийшли і показали свою позицію. 

«Таке відчуття, що ви їх скоро виженете та відновите контроль на своїй землі», — зауважив він.

Крім того, голова Миколаївської ОДА показав трофейний автомобіль «Тигр», який вдалося забрати у російських військових. Авто підігнали просто під Миколаївську ОДА.

«Тепер у мене є свій особистий трофейний «Тигр», віджатий нашими мужніми пацанами. З працюючою електронікою. Тепер я зможу ще більше потішитися. Готуйтеся окупанти. Вашою ж технікою будемо вас лупити», — сказав Віталій Кім.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також