Голова однієї з українських ОВА визнав, що його дружина є бізнес-партнеркою співвласника «Трухи»

Голова Полтавської ОВА

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін підтвердив, що його дружина Олександра Луніна є бізнес-партнеркою співвласника каналу «Труха». Про це казали й журналісти, які стверджували, що бізнесмен Володимир Литвин є ймовірним власником мережі Telegram-каналів.

Так, Лунін на пресконференції відповів на запитання щодо приналежності його дружини Олександри до каналу полтавської «Трухи», пише місцеве видання «Полтавщина».

«Справді, частина власників «Трухи» — партнери моєї дружини, яка займається жіночим одягом. Один із них є партнером у проєкті «Трухи». Він є і її партнером, і партнером за проєктом. Я не знаю, як це пов’язано чи не пов’язано», — відповів Дмитро Лунін.

Нагадаємо, бізнесмен Володимир Литвин із Харкова має прямий стосунок до Telegram-каналу «Труха», і саме його з високою ймовірністю можна вважати реальним власником мережі.

Восени 2022 року Лавриненко з колегами запустили онлайн-курс про заробітки у Telegram. А оплату за участь переказували на рахунок ФОП Смаракової Олександри Анатоліївни, яка у жовтні вона стала Луніною, бо вийшла заміж за голову Полтавської ОВА Дмитра Луніна.

Раніше Луніна працювала як СЕО в компанії з пошиття одягу SL.IR. А власником цієї торгової марки є Литвин, він сам про це казав. Ще в липні 2022 року торгові марки «Труха» та «Truha» зареєстрували на харків’янку Вікторію Манжос, маму Литвина.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт