Голова поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку

2021-08-05-130221
2021-08-05-130221

Начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко подав у відставку. Це стало відомо 5 серпня. Основна причина звільнення Крищенка — його робочі відносини з мером Києва Віталієм Кличком, — про це повідомляють ЗМІ.

Як пише «РБК-Україна», з посиланням на власні джерела, Крищенко написав рапорт на звільнення.

«Влада готує відставку начальника Головного управління Національної поліції в Києві Андрія Крищенка. Основна причина звільнення Крищенка — його робочі відносини з мером Києва Віталієм Кличком», — повідомили обізнані джерела «LB.ua».

Начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко знаходиться на робочому місці й продовжує виконувати службові обов’язки. Про це у коментарі  «УНІАН» сказала речниця поліції Києва Юлія Гірдвіліс.

«Андрій Крищенко продовжує працювати керівником поліції Києва. Сьогодні знаходиться на місці. Уся поліція Києва працює у штатному режимі. Вчора, мабуть, усі відслідковували подію у столиці, коли він разом із керівництвом Нацполіції виїжджав на виклик до Кабінету міністрів України, де затримували чоловіка із гранатою. Тобто, керівник поліції Києва продовжує виконувати службові обов’язки і знаходиться на місці», — сказала Гірдвіліс. При цьому, вона сказала, що не має інформації про те, що нібито Крищенко написав заяву про відставку.

Крищенко — заступник голови Національної поліції України — начальник Головного управління Національної поліції в Києві з 15 грудня 2015 року.

До цього очолював Головне управління внутрішніх справ міста Харкова.

varta1.com.ua: Новини