Головнокомандувач ЗСУ зробив заяву стосовно перемовин з росією

Сирський підкреслив, що досвід Іловайська нагадує про віроломність і підступність російського агресор

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у 10-ту річницю боїв за Іловайськ Донецької області заявив, що цей день завжди нагадуватиме Україні про підступність та віроломність країни-агресора росії, якій не можна довіряти. Про це йдеться у його Telegram-каналі.

 «Іловайськ – це не лише трагічна подія в історії України, а й сторінка української незламності, це чин і подвиг українських військових. Пам’ятаймо, що попри втрати та обман ворога, наші воїни не здалися, а продовжили прорив із пастки та боротьбу», - наголосив Сирський.

Головнокомандувач підкреслив, що досвід Іловайська нагадує про віроломність і підступність російського агресора. Довіряти росії не можна, оскільки її агресивна поведінка не змінюється.

«Цей день завжди нагадуватиме нам про підступність та віроломність російського агресора, про те, що будь-які переговори із терористами та вбивцями є смертельно небезпечною справою, і що довіряти їм не можна,» — підкреслив командувач.

Нагадаємо, 29 серпня – День пам’яті захисників України

У своїй промові Сирський також висловив подяку українським матерям і батькам, чиї діти віддали свої життя за незалежність України. Він наголосив на героїзмі полеглих воїнів, зазначивши, що їхній подвиг не буде забутий і назавжди закарбований у пам'яті українського народу.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також