Голову ОВА зловили п'яним за кермом і з дівчатами в авто

Був з дівчатами

Вчора, 14 березня, було звільнено начальника Хмельницької ОВА Сергія Гамалія. Про це пише vsim.ua.

Напередодні в мережі з’явилася інформація про п’яне водіння Гамалія у Чернівцях. 

Першоджерелом інформації про нетверезого Сергія Гамалія за кермом було проросійське і заблоковане в Україні видання Страна.ua. У повідомленні йшлося, що 11 березня ексначальник Хмельницької ОВА перебував у ресторані “Діверсо” разом із начальником внутрішньої безпеки обласної поліції Віталієм Онуляком та “контрабандистом”, що в списку санкцій - Олександром Єремійчуком. 

Вже після застілля вони взяли з собою двох дівчат та сіли у два авто. Тоді патрульні зупинили автівку Гамалія, склали на нього протокол та забрали машину на штрафмайданчик.

В Хмельницькій ОВА коментувати відразу не захотіли. 

Відразу чотири незалежних один від одного джерела підтвердили інформацію про те, що Сергія Гамалія таки оформили за водіння у стані сп’яніння.

Гамалій був за кермом автомобіля марки Toyota. Вона була на київських номерах. На нього склали протокол за статтею 130 КУпАП. 

Згодом з’явилося повідомлення про те, що Сергія Гамалія та ще двох голів ОВА буде звільнено. 

Того суботнього вечора Сергій Гамалій, як зазначалося вище, був в компанії Віталія Онуляка та Олександра Єремійчука.

Віталій Онуляк до весни 2021 року служив в СБУ в Чернівецькій області. Згодом він намагався влаштуватися в Територіальне управління Державного бюро розслідувань у місті Хмельницькому. Його також пов’язують з контрабандними скандалами на Чернівецькій митниці.

Читайте також: Кабмін погодив звільнення очільників кількох ОВА.

Інший учасник історії - Олександр Єремійчук. Він відомий, як “чернівецький контрабандист”, за прізвиськом “Слон”. У 2021 році бізнесмен потрапив під санкції РНБО, після чого указом президента Зеленського його позбавили українського громадянства. Тоді уряд підготував документи про його депортацію.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт