Гороскоп на 11 травня: хтось сильно розчарується, а когось очікує підвищення на роботі

Що приготували зірки кожному знаку

ФОТО: ілюстративне

На завтра, 11 травня, астрологи склали прогноз для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що цей день обіцяє саме вам.

Овен

Ранок 11 травня у вас буде мегаенергійним. Як на диво, Овни встигнуть зробити все заплановане, що надумали сьогодні. Тому краще беріться за найскладніші справи, адже в цей день ви легко з ними впораєтеся. У вас все вийде.

Телець

У вас виникнине ситуація, де доведеться витратити великі кошти. Тому варто задуматися і почати економити, щоб мати хоча б невеликі заощадження, щоб витрати не здавалися такими великими. Але сильно не переймайтеся цим, з часом ваші фінанси стабілізуються.

Близнюки

Близнюків чекає велике розчарування щодо людини з тісного кола спілкування. Також не варто сприймати все до близько серця, адже та людина сильно шкодуватиме і згодом гідно виправить свою помилку, щоб повернути вашу довіру.

Рак

Ракам потрібно трохи пригальмувати з висловлюваннями. Останнім часом у вас бурхливі емоції і, здавалося б, що вас дратує все і всі навколо. Якщо вам не сподобається навіть невинне слово у вашу сторону, то можете надто різко відповісти. Будьте обережні – є велика ймовірність так втратити друзів.

Лев

У четвер Леви можуть бути на межі розлучення з коханою людиною. А все через те, що вирішете кар’єрні питання поставити вище стосунків. Краще приділіть цей день вашій половинці. Шкоди у професійній сфері не принесе, а от відносити перейдуть на новий рівень.

Діва

Вас очікує ймовірне підвищення на роботі. Керівництво оцінить вашу геніальну ініціативу та зауважить ваші старання. Проте, внаслідок цього виникнуть негаразди у співпраці з колегами. Але не думайте зупинятися, заздрісні люди є всюди.

Терези

Терези наважуться зізнатися у коханні людині, з якою довго спілкувалися. Попри вашу сором’язливість, ви всеодно зробите перший крок. Проте, перед цим варто спершу провести відверту розмову – завдяки їй зможете заздалегідь дізначитися, чи буде відповідь людини взаємною.

Скорпіон

День буде сприятливим для духовних практик. Займіться йогою, медитаціями, постійте на цвяхах. Звільніться від негативних емоцій і наповніться позитивом.

Стрілець

Завтра Стрільці отримають цінний подарунок від вашого наставника. Річ вам сильно знадобиться у житті і буде приємним спогадом про людину, яку поважали. Тому бережіть дарунок як зіницю ока, потім зрозумієте чому.

Козеріг

Ви на грані стресу. Приділіть день, а якщо це неможливо, то розслабтеся ввечері. Підійде вечірня прогулянка, прослуховування пісень або перегляд комедійних фільмів. Відкладіть не термінові справи на потім, адже здоров’я важливіше.

Водолій

На вас чекають нові знайомства, серед яких може бути впливова людина. Саме та особа надихне вас та допоможе просунутися далі по кар'єрних сходах і поліпшити своє життя.

Риби

Більше спілкуйтеся з друзями та родичами – воно принесе не тільки радість, але і користь. Скоро вас спіткає складний вибір і саме вкрай доречна порада близьких вам допоможе вибрати вірний шлях. 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк