Гороскоп на 22 травня: яким буде початок тижня для кожного знаку Зодіака

Дізнайтеся, що приготували для вас зірки

ФОТО: ілюстративне

На завтра, 22 травня, астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку. Що чекає на вас у цей день - читайте в матеріалі.

Овен

Понеділок для Овнів і справді буде продуктивним. У вас можуть з'явитися багатообіцяючі перспективи. Але і тут є «але». Не беріться за всі можливості одразу, бо в такому випадку нічого доброго не вийде. Доведеться вибрати щось одне.

Телець

Подбайте на цей раз про себе. Ви настільки хвилюєтеся за оточуючих і близьких, що зовсім забули про свої потреби. Займіться тим, що приносить вам задовалення, навіть якщо це улюблена страва, замовлена з ресторану. Не шкодуйте на себе коштів.

Близнюки

Близнюкам варто приділити час сім’ї. Гарною ідеєю буде спонтанна поїздка на відпочинок за місто. Нехай вона буде короткою, але незабутньою.

Рак

Постарайтеся трохи усамітнитися у цей день, оскільки ви будете надто запальні та легко спровоковані на конфлікт. Тому обмежте своє спілкування і займіться облаштуванням побуту або направте надлишок енергії на іншу корисну справу. 

Лев

Завтра ви станете центром загальної уваги, що не може не тішити. Головне в такій ситуації – не дивитися на когось зверхньо, люди навколо можуть образитися і затаїти на вас зло.

Діва

22 травня Дівам знадобиться цікава ідея, яку можна буде презентувати керівництву – найімовірніше, що у вас вже є вона, просто ви чекали потрібного моменту показати її у вигідному для вас світлі.

Терези

Понеділок – не ваш день. Ваші плани похитнуться далеко поза графіком. На вас чекають непередбачувані обставини, які можуть «вибити з колії». 

Скорпіон

Завтрашній день буде відзначений незвичайним підйомом вашого творчого потенціалу. Скорпіони відкриють у собі потенціал у новій справі. А от фінансових рішень краще не приймати в цей день.

Стрілець

У понеділок Стрільців може потягнути на пригоди. Вам захочеться внести різноманітності в звичну рутину. Навіть невеликий кулінарний експеримент або прогулянка незнайомим місцем добре потішить. А запас гарного настрою – запорука успішного початку нового трудового тижня.

Козоріг

Козерогів довго турбує думка про прийняття важливого рішення, оскільки боїтеся зробити не вірний крок. Прислухайтеся до порад близьких. Серед них може бути досить несподівана ідея.

Водолій

Водоліям час згадати слово «ні». Ви настільки не вмієте відмовляти людям, що і самі не помічаєте, як перенавантажуєте організм чужими клопотами. Можливо, час зайнятися вже своїми? 

Риби

Ретельно прорахуйте наслідки своїх дій, перш ніж приймати їх. Завтра у Раків буде велика можливість наробити купу помилок. Також більше мовчіть – у деяких випадках ви можете сказати багато зайвого.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також