Госпіталізували дітей: наслідки атаки по столиці (ФОТО)

Тривога тривала понад 2 години

Вночі 21 вересня окупанти атакували столицю України. У Дарницькому районі постраждали 18-річна дівчина та 9-річна дитина. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко

Зараз рятувальники гасять пожежу в Дарницькому районі.  Віталій Кличко повідомив, що у Дарницькому районі медики госпіталізували 18-ти річну дівчину та 9-ти річну дитину – дівчинку.

«З будинку поруч з інфраструктурним об’єктом, куди впали уламки», – зазначив він.

За словами мера, у Дарницькому районі рятувальники гасять пожежу на СТО. Палають також 2 автівки. Вибиті вікна у двоповерховому будинку поруч. Також постраждав заклад профтехосвіти. Учні були в укритті, серед них постраждалих немає.

Згодом Кличко уточнив, що у Дарницькому районі наразі відомо про 5 постраждалих. Трьох (серед них 9-річна дівчинка) госпіталізували. Двом медики надали допомогу на місці.

"У Голосіївському районі, в частині, що знаходиться в центрі столиці, пошкоджені вікна в 5-поверховому будинку. Руйнувань і постраждалих немає.

У Святошинському районі, де були перебої з електрикою, енергетики відновили електропостачання.

За даними медиків, у Дарницькому районі постраждали 7 людей. Троє з них у лікарнях міста. Четверо отримали допомогу на місці. постраждалих немає.

У Дарницькому - всі служби ще працюють на місці падіння уламків на території інфраструктурного обʼєкту, а також на території СТО та гуртожитку закладу профтехосвіти" - повідомив мер.

У КМВА оприлюднили наслідки атаки в Дарницькому районі.

«Чергова ракетна атака ворога по Києву. Попередньо з приблизно 10-ти літаків стратегічної авіації Ту-95МС  випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Силами та засобами ППО було знищено понад 20 ворожих цілей. (Офіційна інформація про кількість та типи збитих повітряних цілей опублікують Повітряні Сили після узагальнення даних.) Але внаслідок збиття ракет сталося падіння уламків в кількох районах столиці. В Шевченківському районі є пошкодження газової труби, попередньо без загоряння. В Дарницькому районі уламками пошкоджено нежитлові приміщення та припарковані автомобілі. Є загорання. Інформація щодо жертв та руйнувань уточнюється! (Слідкуйте за наступними повідомленнями).

Тривога в Києві тривала понад 2 години. Столиця вже перетнула позначу в 1000 годин тривог з початку повномасштабного вторгнення!.», - Сергій Попко, начальник КМВА

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена