Гранатомет, міни, автомати та гранати: на Львівщині виявили схрон зі зброєю та боєприпасами (ФОТО)

Фігуранта провадження одразу було затримано

ФОТО: СБУ у Львівській області

Служба безпеки системно проводить безпекові (контррозвідувальні) заходи на території Львівського регіону, аби не допустити дестабілізації суспільно-політичної обстановки, вчинення провокацій та будь-яких інших способів розхитати ситуацію в регіоні. За результатами одного з таких безпекових заходів, на Львівщині виявлено схрон зі зброєю та боєприпасами. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Зазначається, що в одному з районів Львівщини СБУ виявила схрон зі зброєю та боєприпасами. Облаштував тайник керівник держпідприємста лісової галузі у приватній будівлі.

Правоохоронці вилучили ручні осколкові гранати, протитанковий гранатомет, автомати, пістолети, револьвери, а також протипіхотні міни, боєприпаси до гранатомета та велика кількість бойових набоїв різного калібру.

Виявлену зброю та боєприпаси направлено на експертизу.

Фігуранта провадження одразу було затримано. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання вогнепальної зброї) Кримінально кодексу України. До затриманого судом застосовано запобіжний захід – тримання під вартою.

Фото: СБУ у Львівській області

Так, зокрема, протягом останнього місяця співробітники СБУ здійснили низку безпекових заходів, для виявлення заборонених до обігу предметів, а саме:

  • перевірили понад 10 тис. осіб та сотні автівок;
  • провели поглиблені стабілізаційні заходи майже із 3 тис. особами;
  • оглянули об’єкти критичної інфраструктури та тисячі прилеглих будівель.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк