Губернатор бєлгородської області рф потрапив під обстріл

В'ячеслав Гладков

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков потрапив під обстріл у прикордонному селищі Шебекіно. Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі пізно ввечері в суботу.

«Потрапити до Шебекіно сам зміг лише з другого разу. Вперше, в'їхавши до міста, потрапили під обстріл. Навіть не зміг вийти із машини. Снаряди розривалися на сусідній вулиці», – заявив Гладков.

У Шебекіно губернатор дав розпорядження місцевим чиновникам про те, як ліквідувати наслідки обстрілів, а також дав доручення своїм підлеглим організувати об'їзні маршрути громадського транспорту так, щоб він більше не заїжджав в Шебекіно.

Читайте також: бійці «Російського добровольчого корпусу» показали свій новий захід на Бєлгородщину і закликали чекати на них в інших містах.

Він заявив, що в 11 багатоквартирних будинках у 70 квартирах є пошкодження – вибиті шибки у вікнах та балконах, посічені фасади будівель, також руйнування зафіксовано у 6 приватних домоволодіннях, 2 великих підприємствах, 3 комерцінийх об'єктах та 12 автомобілях.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт