ГУР назвало причину вбивства полонених в Оленівці

Росіяни вчинили вбивство, щоб завадити постачання зброї

Терористичний акт в Оленівці був спецоперацією РФ проти постачання Україні зброї. Про це представник ГУР МО України, член координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Андрій Юсов повідомив в ефірі телемарафону.

Росія намагається завадити постачанню в Україну західного високоточного озброєння.
  
“Від початку цієї страшної трагедії та страшного фарсу, який ми бачили з боку росіян, — це й було фальшування. Від перших повідомлень про застосування і навмисний обстріл високоточною зброєю «HIMARS» — це була спецоперація проти постачання Україні західного високоточного озброєння. Це була спецоперація з метою дестабілізації українського суспільства та деморалізації українських військовополонених. З самого початку це було фальшування, але світ швидко викриває такі речі”, — наголосив представник воєнної розвідки України.

Нагадаємо, росіяни 29 липня вдарили по колонії в Оленівці, де перебуває «Азов». Одразу ж, лідер руху «Азов» оголосив «полювання» на причетних до вбивства полонених «азовців».

Також, супутникові знімки підтверджують, що вибух в Оленівці був зсередини, а «InformNapalm» назвав зброю, якою могли вбити в Оленівці бійців «Азову».

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також