ГУР перехопило розмову окупанта, який бреше про участь українських дітей у боях

Брехня рушійна сила окупантів

Фото: ілюстративне

Українська розвідка перехопила чергову розмову російського окупанта. Військовослужбовець рф прибрехав про нібито захоплення танку Leopard, примусове відправлення людей в атаки та начебто участь дітей у боях.

Розмову оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України у Телеграм.

«Дітей п'ять днів тому висадили, наші позиції, карту малювали для хохлов. Де знаходимось, де стоїмо. Двох взяли вже на**й. Зараз у них набір йде, малолітки в основному. Міномет в**ли, знаєш хто там працював? Дівча 16-17 років. Х**ть, стріляє, її розвідником взяли,» — розповідає окупант.

«Так, всіх підряд. От екіпаж там старші були. »Леопарди« коли відправляли сюди, але вони вже давно тут були, ці »Леопарди« в 2015 році на**й. Короче, те, що казали, що »Леопарди« відправлять. Вони вже на Україні тут були. Взяли чувака з цим »Леопардом« короче, ну з цим танком. Там сидять 20-літні пи*дюки, 25-літні. Тут п*зда що відбувається на**й. Там контузія була в одного, вони тоді в розвідку ходили, під обстріл кулемета попали, коли назад йшли бл*дь. І короче, голову навіть не встиг висунути, як по них почав кулемет працювати і п***ць. Вони назад, а їм наші командири кажуть, чого прийшли — йдіть вперед. Одного контузило, а другий каже, що краще 500-м поїду, типу у в'язницю краще,» — каже військослужбовець рф.

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів