ГУР привітало окупантів зі «святом» в Енергодарі (ВІДЕО)

«Подарунок» було доставлено прямо під час застілля у «день підрозділів з питань міграції системи МВС рф»

ФОТО: скриншот з відео

У тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області місцевий рух опору та спецпризначенці Головного управління розвідки зробили окупантам «подарунок» та допомогли їм відзначити «День підрозділів з питань міграції системи МВС рф». Було уражено одразу кілька обʼєктів. Про це повідомляє прес-служба ГУР МО. 

«Подарунок» було доставлено прямо під час святкового застілля, яке було організовано в приміщенні обладнаному під «відділ паспортизації» за адресою вул. Будівників, 22. Внаслідок ураження в приміщенні виникла пожежа, до будівлі прибули кілька екіпажів швидкої допомоги", – йдеться у повідомленні.

Крім того, практично одночасно було уражено радіокумунікаційний пункт зв’язку окупантів, який знаходився на технічному поверсі 14-поверхової будівлі.

«Також »подарунок« отримали офіцери окупаційної армії, які розмістились в двох »віджатих« котеджах на околиці міста», – додали в розвідці.

Нагадаємо, Україна повернула під контроль т. зв. «Вишки Бойка» (ФОТО, ВІДЕО).

Зазначається, що кількість поранених і загиблих загарбників зараз уточнюється. Мирне населення в ході операції не постраждало.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк