ГУР: росія може «нагадати нам, як усе почалося в ніч проти 24 лютого»

24 лютого може статися будь-що

До річниці повномасштабного вторгнення до України армія Росії може вдатись до чого завгодно, щоб нагадати, яким був початок війни, 24 лютого. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в інтерв'ю Associated Press.

За словами Скібіцького, з наближенням 24 лютого може статися будь-що, зокрема ракетні удари по країні, «щоб нагадати нам, як усе почалося в ніч проти 24 лютого».

«Можна чекати будь-чого. І можливо ударів, і ще якихось провокаційних дій. Це ракетні удари по нашій інфраструктурі, на фронті. Ми готові до такого розвитку подій. Ми не довіряємо Москві та не довіряємо вже багато років», - зауважив Скібіцький.

Він зауважив, що на фронті багато чого залежатиме від того, як пройдуть ці найближчі місяці і яких успіхів буде досягнуто, зокрема й українською стороною.

«Багато залежатиме від того, як пройдуть ці найближчі місяці і яких успіхів буде досягнуто, зокрема й наші власні. Тому що ми також плануємо свої бойові дії не на завтра і не післязавтра, а на певний період часу», - сказав він.

Також, у Польщі попередили про небезпеку проросійського дипломатичного наступу Китаю.

 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт