Гвалтував 11-річну доньку співмешканки: перед судом постане мешканець Дніпропетровщини (ФОТО)

Зараз перебуває під вартою без права внесення застави

Фото ілюстративне

Перед судом постане мешканець Дніпропетровщини, якого підозрюють у неодноразовому ґвалтувнні малолітньої доньки співмешканки. Про це 12 січня повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

За даними слідства,  обвинувачений упродовж року неодноразово ґвалтував доньку співмешканки, залишаючись наодинці з нею. На момент початку вчинення протиправних дій дівчинці було 11 років.

За результатами слідчих заходів і допиту дитини із використанням методики «Зелена кімната», яка ґрунтується на міжнародних стандартах поводження з неповнолітніми, інформація щодо вчинення протиправних дій чоловіка підтвердилася.

Зараз обвинувачений перебуває під вартою без права внесення застави.

«Прокурори Жовтоводської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Кам’янського району за фактом зґвалтування малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України)», - додали в прокуратурі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого відділу відділення поліції №3 Кам’янського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: на Львівщині чоловік згвалтував хлопця у бомбосховищі (ФОТО)

Додатково, згідно санкції статті, такі дії караються позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також