Хакери зламали російське ТБ і показали кадри поразки військових РФ в Україні (відео)

Хакери вторглися до мережі в той момент, коли на екранах виступав президент володимир путін

Фото: скриншот з відео

Статистика щодо реально загиблих російських військових у війні з Україною з’явилася на телеекранах саме тоді, коли у прямому ефірі з промовою виступав володимир путін.

Про це інформує «Фокус».

Невідомі хакери у день військово-космічних сил росії зламали кабельне ТБ в Алтайському краї (росія) та показали інформацію про втрати окупантів в Україні. Відеокадри одразу розлетілися соціальними мережами.

Хакери вторглися до мережі в той момент, коли на екранах виступав президент володимир путін. Російський президент якраз коментував «трагедію ВПС РФ».

«Вся країна тужить», — сказав Путін, очевидно, маючи на увазі недавній вибух на аеродромі поблизу Новофедорівки (окупований Крим), який знищив російські літаки.

На цьому промова президента росії обірвалася й у супроводі саундтреку з фільму «Реквієм по мрії» телевізори почали транслювати кадри зі знищеною військовою технікою росіян в Україні. Також на екранах показали реальну статистику втрат ЗС РФ за майже шість місяців війни в Україні: це понад 400 одиниць авіації та тисячі військових.

Ці кадри побачили як мінімум глядачі «Першого каналу» та телеканалу «Росія 1».

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також