«Хай війна їх нагодує»: президент України просить нових санкцій проти Росії (ВІДЕО)

Якщо не хочуть дотримуватися цивілізованих правил – значить потрібен бойкот

Скріншот з відеозвернення президента

У понеділок, 7 березня, на 12-й день війни президент України Володимир Зеленський звернувся до народу. Відеозвернення записано на офіційній сторінці президента.

«Ми захищаємося від вторгнення вже 12-й день. Ми ніколи не хотіли цієї війни, але її принесли до нас. Ми ніколи не мріяли вбивати, але нам доводиться вибивати ворога з нашої землі та з нашого життя. Нам доводиться терпіти те, чого жоден інший народ Європи не бачив вже 80 років. І саме на нашій землі вирішується, чи стане хтось інший жертвою такої ж агресії», — йдеться у промові.

Президент зазначив, що говорить про це лідерам світу. Адже зараз майбутнє континенту вирішується на території нашої країни. Володимир Зеленський говорив з президентом Польщі, з італійським урядом, з представниками уряду Індії.

«Отримав дуже важливі сигнали, які я впевнений тільки посилять Україну. Наші тези в розмовах з партнерами абсолютно логічні. Якщо вторгнення продовжиться і Росія не відмовилася від своїх планів щодо України, потрібен новий санкційний пакет», — повідомив Зеленський.

Якщо не хочуть дотримуватися цивілізованих правил — значить потрібен бойкот, — запропонував президент. «Хай війна їх нагодує», — додав Володимир Зеленський.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також