Хлопець, який вижив у страшній ДТП на Тернопільщині розповів деталі аварії

IMG4
IMG4

За його словами, авто мчало із швидкістю щонайменше 120 кілометрів. 16-річна дівчина, яка вижила у аварії на Тернопільщині, залишається у лікарні у стані середньої важкості, йдеться в ТСН.12.00.


Із авта, яке йшло під воду, дівчину витягнув її друг. Парубку та ще одному пасажиру вдалося вибратися самотужки. Ще троє хлопців втопилися.


Очевидець аварії розповідає, як того ранку їхало авто. Молодь мчала сільською дорогою. Після крутого спуску машина вилетіла на узбіччя, перекинулась і почала тонути.


Ігора Гуцайла із його подругою молода компанія односельців підібрала на дорозі за мить до аварії, вони пішки поверталися із клубу. Пара розмістилася ззаду за водієм.


«Сіли в машину і буквально секунд за двадцять машина перевертається, от, удар і дуже багато води в машині», - каже врятований Ігор Гуцайло.


За його словами, авто мчало із швидкістю щонайменше сто двадцять кілометрів на годину. Компанія поверталась із танців, була напідпитку. За кермом – дев’ятнадцятирічний водій, поруч на пасажирському кріслі – власник авто. Він якраз єдиний, хто зумів вистрибнути на ходу ще до падіння у воду. Ігор із дівчиною опинилися у перевернутому авто на дні ставка. Усі двері автоматично зачинилися, Ігор рукою вибивав скло.


«Я винирнув, відкашлявся, почав нормально дихати і потім нирнув за нею в машину. Витягнув її, потім нирнув ще раз за іншими хлопцями, я їх не міг знайти». – розповідає юнак.


Потонув водій машини і ще двоє юнаків - 17 та 23 років. Шістнадцятирічна дівчина наковталася води, її вдалося вчасно реанімувати.


Трьох загиблих парубків поховають завтра у рідному Медині. Тим часом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею «Порушення правил дорожнього руху, що спричинили загибель декількох людей». Місцеві ж вимагатимуть встановити захисні конструкції на схилі перед ставком. 


Читайте також: На Тернопільщині в ДТП загинуло троє людей, стільки ж у лікарні (ФОТО)

varta1.com.ua: Новини