Хмельницькі поліцейські здійснили мрію дівчинки з багатодітної родини (відео, фото)

06072104
06072104

Правоохоронці запросили школярку з її братиком та сестричкою на святкування Дня поліції у Кам’янець-Подільській фортеці. Там діти познайомились з усіма професіями, які є в поліції. А під час урочистостей Аліну посвятили у юні помічники поліцейських, повідомили у пресслужбі Національної поліції України.

Дівчинка проживає у мальовничому селі Рункошів Староушицької територіальної громади, що на Кам’янеччині у багатодітній родині — їх у батьків семеро. Уже давно Аліна вирішила, що пов’яже своє майбутнє з правоохоронною діяльністю.

— Вона вже все дізналася: як вступати в академію, що потрібно здавати, де там потім жити, — розповідає старша сестра Олена. — Вже й батьків поставила до відома, що буде вчитись на поліцейську.



У Головному управлінні про дівчинку дізналися, коли вона почала писати у відомчі соціальні мережі і активно цікавитися службою. Правоохоронці вирішили підтримати школярку в її прагненні і запросили на святкування Дня поліції у Кам’янці-Подільському.

Під час урочистостей Аліну запросили на сцену, де начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук посвятив її у члени Хмельницького об’єднання молодих і активних (ХОМА) та презентував подарунки, які допоможуть школярці краще навчатися.

— Це для мене було справжньою несподіванкою! Я така щаслива! — поділилась враженнями Аліна, — Тепер ще наполегливіше навчатимусь і займатимусь спортом, щоб моя мрія здійснилась.

varta1.com.ua: Новини