Хмельницький суд оголосив вирок матері, яка до смерті побила 4-річну доньку

53691-1-425
53691-1-425

На Хмельниччині матір, яка до смерті побила 4-річну доньку, визнана винною і отримала до 10 років позбавлення волі. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Хмельницької області.

«За принципової позиції Хмельницької окружної прокуратури в суді доведено вину жінки у нанесені тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть 4-річної дівчинки (ч. 2 ст. 121 КК України)», — йдеться у повідомленні.

Як йдеться у матеріалах справи, вкоротила віку малолітній дитині її матір — 34-річна мешканка села Ходаківці, Хмельницького району.

Вона била маленьку в усі частини тіла, у тому числі голову.

«Травмовану дитину із численними саднами, переломом руки та закритою черепно-мозковою травмою у жовтні минулого року було госпіталізовано до реанімаційного відділення дитячої лікарні. Медики боролись за її життя майже місяць, однак усі зусилля виявились марними», — додали у прокуратурі.

Сьогодні, 8 листопада, вироком Хмельницького міськрайонного суду жінку визнано винною у вчиненні вищевказаного злочину та призначено найсуворішу міру покарання, яку передбачає санкція статті, у виді 10 років позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини