Ходорковський спрогнозував, коли і як закінчиться війна в Україні

Якщо українцям вдасться встояти на Донбасі, то до вересня війна закінчиться

Оbozrevatel

Закінчення війни в Україні в основному залежатиме від того, чи вдасться українським захисникам встояти на Донбасі та відбити навалу російських окупантів. У разі успіху українців, війна може закінчитися уже до вересня.

Як повідомляє «Оbozrevatel», таку думку висловив російський опозиціонер Михайло Ходорковський. Він переконаний, що до кінця літа у президента-агресора володимира путіна залишаться лише два погані вибори, але обидва означатимуть політичне самогубство.

"Якшо українським військам вдасться встояти на Донбасі, то я думаю, що це все закінчиться до осені", — сказав Ходорковський.

Однак, як зазначає опозиціонер, якщо втримати Донбас не вдасться, то «бандюгани» з оточення Путіна вимагатимуть «перемоги, якої вони досягнути не можуть».

"Ця банда, вона вимагатиме йти на Київ і війна (за такого розвитку подій — ред.) може продовжуватися ще дуже довго", — спрогнозував він.

Однак, Ходорковський вважає більш реальною перемогу України на Донбасі.

"Моє власне відчуття, що до вересня ми побачимо готовність Путіна до реальних переговорів, тому що реальних військ у нього не залишиться", — сказав опозиціонер.

У такому разі, як зазначив він, у путіна «буде два дуже поганих вибори».

"Або застосувати ядерну зброю, або оголошувати загальну мобілізацію. І те, і інше, політично для нього майже самогубство. Просто швидке самогубство«, — зазначив Ходорковський, ще раз наголосивши, що саме тому він вважає, що »якщо українцям вдасться встояти на Донбасі, то до вересня війна закінчиться".

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також