Хотів отруїти вагітну дружину: поліцейські Житомира затримали чоловіка (ВІДЕО)

Придбав сильнодіючі ліки, щоб позбавити життя вагітну дружину.

Фото: Національна поліція

У Житомирі затримали підозрюваного у замаху на вбивство вагітної жінки. Про це повідомили у пресслужбі Департамент Стратегічних Розслідувань.

Так, 19 січня, у м. Житомирі оперативники управління стратегічних розслідувань у Житомирській затримали 41-річного мешканця Коростеня за обґрунтованою підозрою у спробі отруїти свою вагітну дружину. 

«Задум вчинити фігурантом тяжке кримінальне діяння поліцейські викрили під час перевірки наявної у них інформації. У ході документування дій чоловіка, яке тривало трохи більше тижня, оперативники поліції зібрали достатньо свідчень і відомостей для підтвердження підготовки до вбивства», — йдеться у повідомленні. 

Так, вдалося з’ясувати, що дружина коростенця перебуває у вагітному стані, однак через особисті неприязні стосунки чоловік задумав позбавитись її, отруївши медичними препаратами.   


«Чоловік приїхав до Житомира, де придбав сильнодіючі ліки, вільний продаж яких обмежено, і одразу після того його затримали спецпризначенці КОРДу. Медикаменти при ньому вилучили, у подальшому їх направлять на експертне дослідження», — додали в поліції. 

Про затриманого відомо, що він є обвинуваченим у вчиненні грабежу та спричиненні тяжких тілесних ушкоджень іншій особі. Наразі триває судовий розгляд для визначення йому вироку за вчинене.

У порядку ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України чоловіка взято під варту.

Попередня правова кваліфікація події — ст. 15 (замах на правопорушення), п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності) Кримінального кодексу України.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також