Як на Вінничині депутат міськради з матюками і кулаками пояснював представнику ТЦК свій статус військовозобов’язаного (ВІДЕО)

За фактом хуліганських дій депутата поліція відкрила кримінальне провадження

На Вінниччині депутат міської ради намагався принизити військовослужбовців ЗСУ та спровокувати конфлікт.

У вівторок, 10 вересня, в Мережі з'явилося відео, де чоловік нецензурно висловлювався та намагався принизити честь і гідність військовослужбовців ЗСУ. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження, повідомляє ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Як зазначається у повідомленні поліції, 10 вересня в мережі Інтернет оприлюднено відео, де чоловік нецензурно висловлювався та намагався принизити честь і гідність військовослужбовців ЗСУ. 

Встановлено, що подія сталася на одній з вулиць Бершаді. За попередньою інформацією, під час перевірки військово-облікових документів та проведення заходів оповіщення громадян згідно з Законом України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» між 48-річним місцевим жителем - депутатом міської ради, та військовослужбовцем виник конфлікт. У ході інциденту депутат вчиняв неправомірні дії відносно працівника ТЦК та СП й намагався спровокувати бійку.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство). Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру.  Наразі з правопорушником проводяться слідчі дії.

Як повідомляє «Nnaparisi», 48-річному бершадчанину на вулиці військовий запропонував показати документи. Виник словесний конфлікт. На місці була і поліція. Правоохоронці намагались вгамувати депутата міськради, який казав про порушення з боку військових.

У місцевих пабліках пишуть, що мова йде про Андрія Ткачука. Він є підприємцем та одночасно студентом Міжрегіональної академії управління персоналом, де навчається на очній формі. Тож не може бути мобілізованим. На чоловіка після конфлікту також складено протокол про адмінправопорушення.   

У декларації Ткачука вказано, що він підприємець і директор КП «Бершадьринок». Свою агресію він пояснював тим, що документи може перевіряти поліція, а ТЦК вже забрали його працівників.

На відео чути ненормативну лексику.



 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

О
Орест

Люди, перестаньте гнути матюки ви дорослі, послухайте, коли граються ваші діти що вони говорять, які слова вилітають з їх рота ви не чуєте батьки прислухайтесь до своїх дітей, що в їх вчите коли виростуть батькам дадуть здачі, не облаюйте перед дітьми рідних, сусідів вчителів т д ви руйнуєте психіку своїх дітей, коли діти дорослішають дивуєтесь де вони цього набрались, від вас дурних батьків.

Читайте також