Як приготувати смачний сирний суп з сухариками і що для цього потрібно
Супи, які ще часто в народі називають «першим», займають ключове місце в раціоні кожної людини.
Певна річ, дехто не надто полюбляє такі блюда, але більшість хоча б раз на тиждень таки їх готує. Харчо, борщ, бульйон – такими наїдками зараз нікого не здивуєш, але як бути, коли хочеться чогось нового, не такого, як завжди?
А як вам, до речі, ідея першого блюда з сиром? Зацікавило? Тоді інформація про те, як приготувати сирний суп, стовідсотково стане вам у нагоді. Обов’язково занотуйте собі рецепт, про який далі піде мова, десь у записник чи на гаджет – повірте, такий супчик вам ну дуже припаде до смаку.
Що потрібно для сирного супу
Секрет сирного супу полягає в тому, що його готують з інгредієнтів, які, як правило, завжди «водяться» в домашньому холодильнику. В іншому випадку їх запросто можна купити у найближчому продуктовому магазині.
Отже, для приготування апетитного сирного вам знадобляться:
● Вершкове масло (30 г) та вершки (30%, 250 мл);
● Цибуля ріпчаста (30 г) та сир твердий (100 г);
● Білий хліб (50 г) та вода (200 мл);
● Часник (1 зубчик), 25 г сухариків з білого хліба (бажано – домашні);
● Приправа, наприклад, від ТМ «Торчин» «10 овочів» - пів чайної ложки.
Якщо всі складники, як кажуть, у вас під рукою, тоді настала пора взятися за приготування ароматного супчику, який подарує і вас і ваших рідних.
Спосіб приготування сирного супу
Налаштуйтеся на кулінарну справу, забудьте про всі буденні справи і зосередьтеся на ділі, за яке беретеся. Пам’ятайте: хороший настрій на кухні – запорука вдалого приготування та створення позитивного мікроклімату в оселі.
Отже, для початку очистіть цибулю і часник від лушпиння, дрібно наріжте, затим обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору.
Паралельно наріжте кубиками білий хліб. Коли цибуля з часником підрум’яняться, додайте воду і сливки – хай закипить. Тоді додайте кубики хліба та приправу «Торчин» - варіть на повільному вогні протягом двох хвилин. Далі перебийте суп блендером і додайте натертий твердий сир, готуйте до того часу, поки він не розплавиться.
Фінішний етап – дати готовому супу настоятися кілька хвилин, після чого можна подавати до столу. Не забудьте доповнити наїдок домашніми сухарями, попередньо натертими часничком. Смачного!
І невеличка порада: для приготування супу (як і будь-якої іншої страви) використовуйте тільки свіжі і якісні продукти – тоді блюдо вийде не тільки смачненьким, але й поживним і корисним!
varta1.com.ua: Новини
Шампуні для волосся – основні різновиди та де обрати
Догляд за волоссям має не менше значення, аніж, приміром, за тілом чи ротовою порожниною. Саме тому важливо використовувати якісні та, що головне, підхожі шампуні. І таких засобів, на щастя, є вдосталь. Зостається тільки правильно обрати.
Українським чоловікам за кордоном планують скасувати умову наявності ВОД для видачі паспорта
Чернишов підкреслив, що сьогоднішня заборона не працює на повернення чоловіків
Українським поліцейським підвищать зарплати
Посадовий оклад поліцейського має бути не менше 30 280 грн
Найкоментованіше
- Буданов вважає, що Україна сама зруйнувала мобілізацію через програну медійну кампанію
- Уряд готує нові контракти для воїнів ЗСУ
- Рада підтримала у першому читанні перейменування "копійки" на "шаг"
- До України повернули тіла ще понад 1000 українських військовослужбовців
- Під час бойового завдання загинув екіпаж вертольота
Найчитаніше
- Підтверджено загибель Героя зі Львівщини, який понад півтора року вважався безвісти зниклим
- На Львівщині сталася смертельна ДТП
- Увага! У Львові та області оголошено штормове попередження через густий туман
- У Нацбанку показали річний набір монет за 2025 рік
- На трасі «Київ-Чоп» у припаркований «Mercedes», де було подружжя львів’ян з дитиною, в’їхав закарпатець на «Volvo»
Коментарі