Є загроза ракетно-бомбових ударів з боку білорусі — МОУ

По об’єктах цивільної та військової інфраструктури

Ілюстрація: Укрінформ

Триває вісімдесят п’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Як повідомляє МОУ, в оперативній інформації, станом на 18.00 19.05.2022, щодо російського вторгнення, на Волинському та Поліському напрямках обстановка суттєвих змін не зазнала. Зберігається загроза ракетно-бомбових ударів по об’єктах цивільної та військової інфраструктури з території республіки білорусь.

Корабельні угруповання противника в акваторії Чорного та Азовського морів продовжують виконувати завдання ізоляції районів бойових дій, ведення розвідки, підтримки дій наземного угруповання та блокування цивільного судноплавства.

На тимчасово захоплених територіях України ворог продовжує здійснювати заходи адміністративно-поліцейського режиму, порушує права та свободи мирних жителів, забороняє вільне пересування та переміщення на територію підконтрольну уряду України.

Особовий склад ворога деморалізований, обіцяні виплати за участь у бойових діях командуванням російських окупаційних військ не здійснюються. Особовий склад продовжує зазнавати значних втрат у боях із Силами оборони України. Фіксуються випадки дезертирства окремих підрозділів окупаційних військ.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також