Є загроза: влада Києва зробила тривожну заяву

Киян просять не панікувати

Фото ілюстративне

Сьогодні, 28 березня, відбулося невідкладне засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки у столиці. Приводом засідання Ради Оборони стали останні заяви керівників країни-агресора щодо намірів збільшити кількість ракетних атак, спрямованих на цивільні об’єкти та мирних громадян України та Києва зокрема. Про це розповіли в прес-службі КМВА.

Це підтверджується останніми ракетними ударами із застосуванням озброєння з коротким часом прильоту

Крім того не виключається загроза спроб проникнення на територію міста диверсійно-розвідувальних груп противника, залучення агентів російських спецслужб та інших ворожих елементів для дестабілізації ситуації в столиці

«Киян прошу зберігати спокій. Не панікувати. Ми вживаємо превентивних заходів аби Київ та його мешканці були надійно захищені», - акцентує КМВА.

Відповідно влада прийняла низку рішень

  1. У терміновому порядку опрацювати питання щодо проведення масових заходів в Києві, які передбачають участь чисельної кількості українців.

  2. Переглянути нормативно-розпорядчі документи щодо організації роботи громадського транспорту, проведення спортивних, культурних, освітніх, медичних, розважальних заходів з метою забезпечити безпеку громадян.

  3. Усім силовим та військовим структурам наказано посилити увагу за місцями, де найбільше збираються люди. Уважніше стежити за дотриманням безпеки у публічному просторі та проконтролювати заходи, які «працюють» на безпеку Києва.

  4. Усім відповідальним структурам наказано забезпечити українців доступом до укриттів та готовність пунктів незламності для використання в режимі 24 на 7.

  5. Уповноважені особи будуть уважно стежити за інформацією, що поширюється мережею, щоб не допустити ворожих вкидів та дезінформації. 

Читайте також: ворог збільшує імпорт бензину з Білорусі через нещодавні атаки по НПЗ

Зазначається, що окремо буде здійснюватися моніторинг соціальних мереж щодо поширення дезінформації, провокацій та іншої інформації спрямованої на дестабілізацію ситуації в столиці.



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена