Є жертви: росіяни атакувала Херсон

Загиблий та поранені

Фото: Суспільне Херсон

У Херсоні російські окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі. Повідомляється про поранених серед мирного населення.

Про це у своєму «Facebook» повідомив перший заступник голови облради Юрій Соболевський, не розкривши багато подробиць: «У нас знову прильоти в Херсоні, знову по цивільній інфраструктурі. Є поранені цивільні, медична допомога надається».

Зауважимо, що «Суспільне Херсон» повідомляло про серію вибухів у деокупованому місті, починаючи з 11 години. 

«За даними міської військової адміністрації, у Херсоні внаслідок обстрілу військовими РФ 20 листопада, пошкоджені чотири багатоповерхівки», — йдеться у дописі.

За оновленою інформацією "Громадського", з посиланням на дані Головного управління Національної поліції в Херсонській області, унаслідок обстрілу є поранені та загиблі.

Нагадаємо, 9 листопада в Міноборони РФ повідомили, що російські війська залишають Херсон та правобережжя області. Пізніше окупанти підірвали мости на Херсонщині та Миколаївщині.

Додамо, що 11 листопада українські війська зайшли до Херсона. Увечері того ж дня президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні підтвердив цю інформацію. Також повідомлялося, що деокуповано все правобережжя Херсонської області.

14 листопада глава української держави відвідав Херсон, де зустрівся з українськими військовими, які звільняли місто. Також над Херсоном офіційно підняли український прапор.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена