ЄС в ОБСЄ назвав головну ціль військ путіна до річниці вторгнення

Окупаційне командування відчайдушно кидає мобілізованих солдатів у безглузді атаки

Фото ілюстративне

Командування російських окупантів відчайдушно кидає своїх мобілізованих солдат у безглузді атаки. В такий спосіб вони намагаються досягти якогось прогресу до річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого. Про це йдеться у заяві Європейського Союзу, яку проголосили на засіданні Форуму з безпекового співробітництва у середу у Відні.

 «З наближенням річниці фатального рішення Москви про вторгнення до суверенного і мирного сусіда російські війська відчайдушно намагаються досягти прогресу на полі бою. Російські генерали продовжують посилати щойно мобілізованих солдатів у безглузді атаки, не зважаючи на людські життя», – йдеться у заяві.

Ця військова тактика використовується навколо містечка Вугледар. У цьому контексті представники ЄС згадали брехливу заяву голови делегацій РФ, який вихвалявся, що українська оборона на цьому ж напрямку нібито «була зламана».

Крім того, в місії ЄС вкотре закликали кремль «припинити свою агресивну війну і негайно, повністю і беззастережно вивести всі свої війська і військову техніку з усієї території України в межах її міжнародно визнаних кордонів».

У Євросоюзі також наголосили, що невизнаний президент білорусі Олександр Лукашенко має припинити підтримку і утриматися від будь-якої подальшої участі у війні, яку розв’язала рф.

Сьогодні рф завдла ракетний удар по Львівщині

Також в РНБО попередили про новий масштабний ракетний удар ворога

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також