Ігор Зінкевич вимагає заборонити продаж алкоголю у Львові на час військового стану

Депутат звернувся з проханням до мера міста негайно зупинити продаж спиртного

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич звернувся до міського голови з проханням припинити продаж спиртного на території міста під час військового стану. Про це він повідомив на сторінці «Facebook».

"До мене у звертається і просять допомоги багато львів’ян, які стурбовані поведінкою сусідів, що розпивають спиртні напої. Кожен знімає стрес по-своєму, але в час воєнного стану це просто неприпустимо.

Це провокує замість згуртованості — конфлікти, а в деяких сім’ях від посиленого зловживання алкоголем страждають жінки та діти", — йдеться у дописі. 

Ігор Зінкевич ставить у приклад заборону продажу алкоголю на час дії воєнного стану на території Івано-Франківської, Тернопільської, Чернігівської областей, а також у багатьох інших містах України, де тривають бойові дії.

Відтепер на цих територіях забороняється не лише реалізація алкоголю, але й розпиття алкоголю в громадських місцях.

"Андрій Садовий я звертаюся до Вас з проханням заборонити продаж алкоголю на час напруженої ситуації у місті. Задля забезпечення правопорядку це просто необхідність!

Я розумію, що можливо не усі будуть у захваті від такого рішення, проте це важливо, щоб зберегти порядок та здорову атмосферу між мешканцями та гостями міста", — йдеться у звернені. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також