Іноземець продавав українок до Азії у сексуальне рабство

Чоловіка вже затримала поліція

На Закарпатті у пункті пропуску «Косино» викрили громадянина Угорщини, який закликав українок виїжджати до країн Азії для надання сексуальних послуг. Його затримали, коли він намагався вивезти 25-річну українку до ЄС.

Про це повідомили Держприкордонслужба та Національна поліція.

«Безпосередньо на державному кордоні затримали громадянина Угорщини, який переправляв до країн ЄС 27-річну українку. Після перетину держрубежу чоловік мав довезти жертву автомобілем до аеропорту, звідки вони б вилетіли до Королівства Камбоджі. Там на дівчину чекала сексуальна експлуатація», – йдеться в повідомленні ДПСУ.

Чоловік є уродженцем Закарпаття.Під час розмови він  обіцяв «моделям» щомісяця до 10 тисяч доларів США заробітку. Однак для цієї роботи українки спочатку мали надати свої фотографії та особисті дані для так званого «кастингу». 

«Правоохоронці встановили, що іноземець познайомився з дівчиною через соцмережі та, користуючись її уразливим станом, схилив до роботи в борделях Камбоджі. Через велику заборгованість перед банком та наявність малолітньої дитини вона змушена була погодитися», – йдеться в повідомленні ДПСУ.

Читайте також: Через конфлікт у вагоні народного депутата України та іноземця зупиняли потяг «Варшава-Київ»

Поліція вже провела обшуки, у ході яких вилучили грошові кошти, банківські картки, чорнові записи тощо. Також було вилучено автомобіль, що використовувався як засіб вчинення злочину.

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб

Читайте також