Іноземець приїхав до Миколаєва, щоб вбити потенційну наречену (фото)

podrez
podrez

У Миколаєві громадянин Німеччини п’ять разів вдарив ножем 30-річну місцеву мешканку. Він вважав жінку своєю нареченою. Про це розповіли в ефірі "ТСН.Ранок".

«Німець напав на неї посеред вулиці. Жінка намагалася втекти, вона забігла до магазину. Та це чоловіка не зупинило. Він продовжив завдавати їй ножових ударів, потім вибіг, сів у таксі та поїхав геть», — розповіли у студії. 

Поліцейські швидко виявили авто, але пасажир, що перебував у ньому, поводився спокійно й не підпадав під опис очевидців. Патрульні сумнівалися, доки не побачили на його руці поріз. 

Виявилося, перед нападом на дівчину чоловік начепив перуку й накладну бороду. Маскування та закривавлений одяг дорогою він викинув через вікно машини, але копи знайшли його на дорозі. 



«Затриманому 51 рік. Він зізнався, що приїхав з Німеччини, аби вбити жінку, яку вважав нареченою. Каже, рік її утримував, а потім дізнався про її зраду. За замах на вбивство чоловіку загрожує 15 років в’язниці», — уточнили у сюжеті. 

Вже за 6 хвилин, наряди патрульної поліції зупинили цей автомобіль на виїзді з Миколаєва. По дорозі він викинув з салону автомобіля перуку, та фейкову бороду, а також куртку, на якій залишились плями бурого кольору", — зазначив речник Патрульної поліції Миколаєва Віктор Кірєєв. 

«Вона кричала допоможіть, забігла за прилавок, він слідом за нею. Там вдарив, тут вдарив, тут кров з неї юшила», — розповіла продавчиня магазину Людмила Вукотич.

«Пошкоджено печінку і діафрагму та гемодинаміка стабілізована. Будемо сподіватися, що все закінчиться добре», — заявив завідувач хірургічного відділення Миколаївської лікарні швидкої допомоги Володимир Куриляк.

Зараз потерпіла в реанімації.

varta1.com.ua: Новини