Інспектора Львівської митниці затримали на хабарі (ФОТО)

Інспектор затягував процес митного контролю

Фото: Львівська обласна прокуратура

Інспектора Львівської митниці викрито та повідомлено про підозру. Йому інкримінують одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це 5 лютого повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області

«За даними слідства, службовець організував схему одержання хабарів від перевізників за безперешкодне митне оформлення посилок. Сума неправомірної вигоди становила 200 Євро з автомобіля», - йдеться у дописі.

Інспектор затягував процес митного контролю та створював штучні перешкоди під час його проходження у разі відмови надати неправомірну вигоду.

« Загалом задокументовано одержання хабарів на загальну суму 400 Євро. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України після чергового одержання неправомірної вигоди. Під час обушків за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено майже 7 тис. доларів США», - додали в прокуратурі

Слідчі дії тривають. Вирішуються питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Львівського райуправління поліції №1 Головного управління Нацполіції області, за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

Читайте також: у Держекоінспекції повідомили подробиці вбивства червонокнижного лося на Львівщині (ФОТО 18+)

Викриття проводилось за сприяння Департаменту відомчої безпеки та контролю Держмитслужби.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена