Інспекторка Львівської митниці похизувалася коштовним “луком” та аксесуарами (ВІДЕО)

Відео потім видалили з акаунту відомого блогера

Скриншот з відео

Головна державна інспекторка Львівської митниці Юлія Дрига засвітилася у відео відомого блогера Ніколаса Карми (справжнє ім’я — Микола Бучак), який розпитує у перехожих скільки коштує їх образ, однак втрапила у скандал. Про це інформує lviv.media

Відеоролик опубліковали на офіційній сторінці блогера Ніколаса Карми в TikTok вранці пʼятниці, 12 квітня, однак за кілька годин після публікації відео видалили. 

Розпізнав на відео інспекторку митниці журналіст Тарас Середич. Інспекторка митниці похизувалася своїм образом, загальна вартість якого — 8 тис. доларів, і це вдвічі більше її зарплатні, вказаної у декларації за минулий рік.

На відео Юлія Дрига розповідає що її капелюх від всесвітньо відомого модельєра Руслана Багінського коштує 18 тис. грн.

“Собачку звати Гучі. Повідець для собачки від Gucci і коштує десь 200 доларів” — додала Юлія Дрига.

Скриншот з відео

Дрига також похизувалась сумкою від Louis Vuitton за 1500 доларів і взуттям Hermes за 800 доларів. На руці у Юлії Дриги годинник Cartier за 5000 доларів.

Також Юлія Дрига заявила, що у неї немає коханої людини. На запитання блогера де працює, підтвердила, що на державній службі:

“Трошки на себе, трошки на державу”, — додала Юлія Дрига

Журналісти видання сконтактувався із менеджером Ніколаса Карми, номер якого є у відкритому доступі. Чоловік не захотів називати свого імені, але підтвердив, що відео з інспекторкою таки видалили зі сторінки за деякий час після публікації, проте відмовився пояснювати чому. “Чого б це раптом пояснювати? На Ніколаса Карму ніхто не тиснув, на нього ніхто й не може тиснути. Коли він знімає відео з людьми на вулиці, то апріорі, не знає хто це”, — розповів менеджер.

Юлія Дрига працює на посаді головного державного інспектора відділу складського обліку, зберігання, оцінки вилученого майна та розпорядження ним управління адміністративно-господарської діяльності Львівської митниці. Про це свідчать дані на сайті Львівської митниці.

Відео зберіг та оприлюднив журналіст Тарас Середич

Згідно з оприлюдненою  декларацією Юлії Дриги за 2023 рік вона заробила близько 180 тис. грн. Також у декларації вона зазначила свого чоловіка Олексія Дригу, попри те, що заявила блогеру, що коханої людини у неї нема. 

Скільки заробив чоловік за 2023 рік в декларації інспекторки не вказано.

Читайте також: на Львівщині викрили організатора секс-вечірок

У декларації вказано, що Дрига володіє половиною квартири і зберігає 3 тис. доларів готівкою. Машин чи інших цінних речей вона не задекларувала.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена