Instagram заблокував сторінку боксера Василя Ломаченка

Але не всюди

Сторінку колишнього чемпіона світу з боксу у трьох дивізіонах Василя Ломаченка у соціальній мережі Instagram заблоковано. Профіль користувача неможливо відкрити.

При спробі зайти на обліковий запис боксера з території України користувачам повідомляється, що «на жаль, ця сторінка недоступна».

Сторінка Ломаченка налічувала понад 2,1 мільйона підписників.

У виданні «Обозреватель» зазначають, що обліковий запис Ломаченко також недоступний у низці країн ЄС. При цьому журналісти стверджують, що сторінку боксера не заблоковано в РФ, Канаді та Індії.

Відкрити сторінку українського боксера з використанням «VPN» (Нідерланди, США, Німеччина, Великобританія, Канада) також неможливо.

Ломаченко неоднарозово обурював користувачів своїми дописами в мережі Instagram

Додамо, що 4 січня Василь Ломаченко потрапив до списку зрадників України, який ведеться громадським рухом ЧЕСНО. Підставою для внесення колишнього чемпіона до реєстру стала публікація у його Instagram проповіді митрополита Лонгіна, архієрея Української православної церкви Московського патріархату.

У своєму зверненні до парафіян священнослужитель стверджував, що «українська держава розпочала війну проти Бога, проти церкви Господньої та проти українського народу». У підписі до цього поста Ломаченко закликав підписників довести, що вони православні та показати наскільки вони вірні «Батькові нашому небесному та Матері церкви».

Це вже не перший скандал Василя Ломаченка. Нагадаємо, український боксер відзначився скандальним відео, що Україна «воює» проти церкви.

Щераніше, Василь Ломаченко показав, як випікає проскури в Києво-Печерській Лаврі.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також