iPhone 15 Pro Max: характеристики та можливості камери

Виходу 15 лінійки смартфонів Apple фанати американського бренду чекали з нетерпінням. У версії 2023 року представлені останні технологічні рішення – Dynamic Island замість «чубчика», опція Always On Display, шестиядерний процесор A17 Bionic. Флагман сподобається геймерам, дизайнерам, блогерам, стримерам.

Бажаючих купити iPhone 15 Pro Max влаштують ціни в інтернет-магазині Storeinua. Тут продається техніка безпосередньо від виробника без націнок з офіційною гарантією. У каталозі можна вибрати модифікації 2023 або попередніх років, у тому числі вживані, підібрати аксесуари.

Дисплей і продуктивність iPhone 15 Pro Max

У флагмана традиційно великий екран Super Retina XDR діагоналлю 6,7 дюйма із піковою яскравістю 2000 ніт. Зображення на дисплеї добре видно навіть за яскравої сонячної погоди. Показник оновлення екрана складає 1-120 Гц, цей процес відбувається адаптивно залежно від контенту, який переглядає користувач. Частота збільшується під час гри, щоб дати можливість поставити максимальні налаштування.

Рамка екрана стала помітно тоншою в порівнянні з попередником, її товщину зменшили на 0,7 мм. Іконки та віджети відображаються навіть на заблокованому дисплеї завдяки функції Always On Display. Технологія LTPO дозволить користуватися смартфоном довго без необхідності часто заряджати батарею, місткість останньої становить 4441 мА/год. Новинка вийшла у чотирьох кольорах – чорному, синьому, білому та «натуральний титан».

За продуктивність iPhone 15 Pro Max відповідає оновлений шестиядерний процесор A17 Pro (3 нм). Він складається з двох ядер продуктивності частотою до 3,78 ГГц та чотирьох енергоефективності 2,11 ГГц. Гаджет сподобається геймерам, адже завдяки апаратній підтримці трасування освітлення під час гри стало кращим. Графічна підсистема процесора прискорена на 20%, наразі за продуктивністю та енергоощадженням він не має аналогів.

Камера iPhone 15 Pro Max: найкраще для блогерів

Саме цій складовій смартфона Apple завжди приділяє найбільше уваги. Новинка стане гарним рішенням для людини, вибагливої до якості контенту – з її допомогою вийде робити яскраві фото та знімати відео із динамічними сценами без обмежень. За набором модулів 15 версія схожа на попередника, проте пропонується ряд покращень:

  • оптична стабілізація основної камери на 48 Мп імітує фокусну відстань 24-48 мм;
  • стандартну роздільну здатність за замовчуванням збільшено до 24 Мп;
  • кут огляду надширококутного модуля – 120 градусів;
  • перископічна телекамера 12 Мп отримала п’ятиразовий оптичний зум;
  • режим Apple Log для обробки відео допоможе отримати ролик у кінематографічній якості.

Айфон Про Макс по праву варто вважати флагманом 15 лінійки, адже власник цього смартфона отримує багато покращень. Кожен оцінить можливість робити фото без розмиття навіть за поганого освітлення та знімати ролики у професійній якості.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також