Існує небезпека: у Білому домі очікують нового наступу росіян

Попри те, що агресори зазнали значних втрат особового складу та техніки під Авдіївкою

Фото ілюстративне

Можливість проводити наступальні операції рф все ще зберігає, попри те, що війська ворога зазнали значних втрат особового складу та техніки під Авдіївкою. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передає Укрінформ.

Джон Кірбі зазначив, що у Сполучених Штатів Америки очікують нових атак з боку рф, оскільки вона все ще зберігає можливості до наступальних дій. Він заявив, що не виключено, що загарбники зможуть досягти певних тактичних здобутків упродовж ближчих місяців.

«Українська сторона витримала й утримала оборону під час цього наступу, успішно відбивши російські танкові колони, які наступали на Авдіївку», - сказав він.

Джон Кірбі

Крім того, Кірбі заявив, що мобілізовані на війну війська рф прибувають на фронт недостатньо навченими і не готові до бойових дій, тому командування російських військ використовує тактику «людських хвиль», кидаючи в бій нових солдат хвилями.

Представник Білого дому наголосив що Сполучені Штати повинні підтримувати український народ, поки рф продовжує свої жорстокі атаки.

Читайте також: Чи буде третя світова?«Україна має рік на підготовку» - екскомандир «Айдару» про загрозу для України та світу

Він закликав законодавців США активізувався і ухвалити додатковий запит, який президент Джозеф Байден вніс до Конгресу минулого тижня.



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також