Історії війни в обличчях: що мотивує львівських десантників відважно захищати Україну та успішно виконувати бойові завдання? (ФОТО)

На це відповіли вони самі

Фото прес-служби 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ

Подвиги львівських десантників  знані далеко за межами Львова. Їх мужність та  хоробрість за час повномасштабного вторгнення рф були неодноразово відзначені керівництвом держави.  Про те, що саме мотивує цих хоробрих хлопців, розповіли вони самі.   

До вашої уваги - щирі зізнання Воїнів аеромобільного батальйону, підготовлені Службою зв’язків з громадськістю 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

«Особисто я воюю за те, аби моєму синові не довелося колись воювати. Одного разу він сказав: “Якщо з моїм татом щось трапиться, я піду на фронт і помщуся..» - Олександр, водій розвідвзводу.

«Я воюю за свою сім'ю і країну. Моєю мотивацією є те, що я хочу стояти на території звільненого Крима і поставити свій підпис на зруйнованому кримському мосту!» - Олександр, навідник 3 аеромобільної роти.

«Мене мотивує моя країна і моя сімʼя. Бо ні одного, ні іншого у мене в запасі немає. Якщо не захищати їх зараз, то що ж і коли тоді захищати?! У мене дві доньки, і заради їхнього майбутнього я готовий боротись до перемоги», - Роман, начальник медичного пункту батальйону.

"Мене мотивує насамперед моя родина, з якою я хочу жити в сильній і квітучій країні вільних людей. Я захищаю свій дім і мотивації та рішучості мені не забракне!” - Олег, командир гармати артилерійської батареї.

Фото Героїв:

Фото прес-служби 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ

Для довідки: під час АТО бійці бригади обороняли Луганський аеропорт, а військові 3-го батальйону бригади також обороняли Донецький аеропорт. На День Незалежності у 2015 році командир бригади отримав від Президента Бойовий прапор зі стрічкою «За мужність та відвагу».

Після сумнозвісного 24-го лютого 2022 року підрозділи 80-ї бригади вели бої в Херсонській, Миколаївській, Київській, Донецькій, Луганській та Харківській областях.

Бригада брала участь у боях навколо столиці, воюючи на Гостомельський аеропорт та Ірпінь.

Читайте також: “Побачили міни в мікрохвильовці, пляшки з-під енергетика з вибухівкою”: сапер про роботу в Кліщіївці (ФОТО)

Воїни стримували ворога на півдні України.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також